Oplossingen


Als ondernemer heb je het druk zat. Het kan voorkomen dat de tijd ontbreekt om je administratieve zaken goed te regelen. In dat geval kun je overwegen om alles aan je online accountant uit te besteden. Doe je liever actief mee? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf, geheel of gedeeltelijk, werkzaamheden uit te voeren. Samen bespreken we welke methode het best past bij jouw situatie.
Hierop richten we je administratie voor je in.

Als online adviseur begeleiden wij dagelijks ondernemers die hun administratie voeren in online boekhoudpakketten. Zo’n online boekhoudpakket kan maatwerk worden ingericht naar jouw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van administraties in: Yuki, Exact Online en Ficsbook.

Online Adviseurs MKB levert accountancy van hoog niveau op innovatieve wijze. We zijn je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt en met wie je ook regelmatig live zaken bespreekt. We optimaliseren, tegen een vast maandtarief, je boekhouding, waardoor die minder tijd vergt en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen we samen kosten en heb je real time inzicht in je cijfers en bedrijfsvoering. We kijken voortdurend mee met je bedrijfsprocessen en hoe die efficiënter kunnen. Daarnaast zijn we er voor alle vormen van accountantscontrole voor het MKB. Slim online, transparant, efficiënt, in jouw voordeel: online advising is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl?

 

belastingsadvies, accountantcy, salarisadministratie, bedrijfsadvies, boekhouden