Software vr de ondernemers!!


OAMKB WM werkt samen met online, betrouwbare en innovatieve software die aansluit bij de wensen de ondenemer, jij dus!!

Of je nu ZZP`er óf ondernemer met personeel bent. Branchegericht werkt óf verschillende vestigingen managed óf met meerdere partners samenwerkt, bij OAMKB WM wordt online softeware op maat aangeboden in samenwerking met jou, de ondernemer!!

 

 

                

 
 
Ben je een ZZP`er die binnen één online softwarepakket gemakkelijk en eenvoudig de gewerkte uren, projecten en kilometers zelf wil bijhouden, en tevens de factuur via de digitale weg wil verzenden, dan is ficsbook een makkelijke en eenvoudige oplossing voor jou. 
 
Ben je een ondernemer die graag met zo weinig mogelijk papier werkt én alles binnen de onlinesoftware centraal wilt regelen, zoals emailadres voor je leveranciers en/of een directe koppeling met je dropbox, dan is yuki voor jou dé innovatiefste oplossing.
 
Ben je een ondernemer die ruime managementinformatie nodig heeft en/of een organisatie met verdeling van bevoegdheden en verantwoordelijkheden, dan is exactonline voor jou de compleetste oplossing.

 

Voor iedere ondernemer en onderneming is er een online softwarepakket dat aansluit op de vraagstelling van die ondernemer en onderneming. Daarnaast is deskundigheid van de wetgeving en haar toepassingen een niet te missen voorwaarde voor een samenwerking. Bij OAMKB WM werken we in een team van diverse disciplines samen met jou als ondernemer. 

 

Teammembers zijn:

Marina van Rossum, business coach en onderneemster

Kim van Leipsig, financial coach en relatie-creëerder

Roy Argyrakis, salarisdeskundige en ondernemer

Roger Prins FB, fiscalist en ondernemer

Noël Kamphuis, belastingadviseur en ondernemer

Henri Strirk RA, register-accountant en ondernemer

Harm Huber, financieel planner - FFP en ondernemer